GMP & HACCP svetovanje

Vzpostavitev sistemov kakovosti GMP in HACCP

Želite v podjetju vzpostaviti sistem HACCP, ali delujete na kozmetičnem oziroma farmacevtskem področju in želite imeti sistem urejen po standardih dobre proizvodne prakse (GMP)? V tem primeru vam lahko pomagamo tako pri vzpostavitvi celotnega sistema, kot le delov tega, oziroma vam svetujemo pri teh procesih. Postavimo vam lahko tako sistem 'na ključ', ali pa vas in vaše sodealvce vpeljemo v sisteme kakovosti (HACCP, GMP..) in poskrbimo za sprotno izobraževanje in vas usposobimo za samostojno vodenje procesov, kakor jih narekujejo standardi. Dokumentacijsko vam lahko podpremo tudi kvalifikacije in validacije tehnoloških procesov in/ali opreme. Izvajamo tudi interne presoje po izbranih standardih in izobraževanja iz GMP in HACCP za zaposlene v vašem podjetju.

Reševanje težav

Težave pri vaši dejavnost

Če imate težave pri vaši dejavnosti, so za njo zelo verjetno krivi mikrobi. Se vam pojavljajo okužbe pri vašem procesu, npr. varjenju piva? Vam obolevajo živali ali kmetijski pridelki? Bi radi odpravili neprijetne vonjave? Tovrstnih problemov je mnogo, zanje pa vam lahko po temeljitem pregledu in konzultaciji najdemo najlažjo, najcenejšo in najdolgotrajnejšo rešitev. Z multidisciplinarnimi izkušnjami, povezavami in širokim znanjem iz področja živilstva, farmacije, agronomije in medicine lahko garantiramo da se bo za vaš problem našla ugodna rešitev.

Izobraževanja

Strokovno usposabljanje zaposlenih

Strokovno usposabljanje zaposlenih je ključno za kvalitetno opravljeno delo in storitve. Nudimo izobraževanja na področju farmacije in živilske tehnologije s poudarkom na ravnanju s procesno opremo, higieno v tehnoloških postopkih, mikrobnimi kontaminacijami in dizajnom prilagojenih postopkov čiščenja za procese in prostore po vaših potrebah.
Nudimo usposabljanja manjših in večjih skupin, konzultacije, možnosti izobraževanja prek spletnih seminarjev oz. na daljavo. Za Izobraževanje na željo naročnika izstavimo tudi certifikat o opravljenem izobraževanju.

Kontaktirajte nas